AZ aankoopmakelaars

Welkom bij AZ aankoopmakelaars!

Weer te laat? Geen geschikte woning te vinden? Of niet te financieren? Neem dan contact met ons op!
Onze beoordeling 9.4 / 10
14 beoordelingen
14 beoordelingen
filter

14 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Mevr. Natasja Koning,

Beoordeling:

Er is gezocht binnen het budget en geeft zijn eerlijke mening en duidelijke onderbouwing bij de bezichtigde huizen. Hij is oprecht in zijn adviezen. Ik zou zijn hulp bij het zoeken en aankopen van een huis zeker aanraden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Dhr. Hanco van Dijk,

Beoordeling:

De communicatie was helder en ik hoefde niet lang te wachten op een antwoord of terugkoppeling. AZ heeft veel werk gehad en me goed begeleid met de aankoop. De vraagprijs is ook goed omlaag gegaan, waarvoor dank. Beiden zijn ook absoluut fijne mensen om mee om te gaan. AZ raad ik zeker aan als u van hun diensten wilt gebruik maken. Een aantal zaken kon ik zelf doen maar ook dit is door AZ gedaan, top! *De review die ik hieronder lees,kan ik me bij aansluiten,ik weet vaak de juiste woorden niet* De wijn gaat pas open als jullie hier zijn om te zien wat het geworden is! Heren bedankt voor alles, ik ben blij met mijn appartement dankzij jullie!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
Mevr. Anne Crivits,

Beoordeling:

Het vinden van een geschikte woning was voor ons, gezien de afstand tussen onze woonplaats en de plek waar we heen wilden, een hele klus. Daarom vroegen we Alex Zwolle als aankoopmakelaar. De manier waarop hij dat gedaan heeft, klopte voor ons helemaal. Alex stemt af op je vragen en voelt aan wat passend is. Hij geeft je de ruimte die nodig is, maar is op de juiste momenten ook heel efficiënt en to the point. Alex is betrokken en geïnteresseerd maar ook discreet. Zijn rustige manier van doen is vertrouwenwekkend. Door zijn open houding voelden we ons nooit gehinderd om bij hem aan te kloppen met een vraag. Ook na de aankoop heeft Alex ons op vrijlatende wijze meerdere bruikbare adviezen gegeven, o.a. wat betreft vakmensen en bedrijven voor de noodzakelijke verbouwingen. Dit kon hij doen omdat hij vanuit zijn ervaring over een groot netwerk beschikt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Kwaliteit 10
M Minneboo,

Beoordeling:

Na lang zoeken ben ik uiteindelijk in contact gekomen met deze aankoopmakelaar. Mijn ervaring is dat ik goed begeleid ben en dat er gericht gezocht word naar de wensen van mij. Wat ik heel fijn vind is het persoonlijk contact en de volhardendheid in de onderhandelingen. Het heeft mij een geweldig huis voor een mooie prijs op de plek die ik wilde en die ook aan mijn wensen voldoet. Wat wil je nog meer.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Ruisdaelstraat 2A, 4462 AD Goes

E-mail: info@az-aankoopmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 06 3979 7155
KvK: 65505816

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
AZ aankoopmakelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan