9
/10
9 Deskundigheid
10 Klantvriendelijkheid
9 Kwaliteit
soort review: Aankoop
Schouten

positieve punten:

Het ging bij ons om aankoop maar ook de verkoop van onze oude woning. We zochten een makelaar die een goede naam heeft in de regio en een goede kennis van de plaatselijke huizenmarkt. Daardoor kwamen we al snel uit bij Ronald Zwolle en vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel. Hij denkt echt met je mee, legt alles goed uit en is niet opdringerig in de besluitvorming. Hij heeft goed onderhandeld met de kopers van onze woning, binnen een week was het rond en ook nog voor een heel mooi bedrag!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
AZ aankoopmakelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan