10
/10
Lokale marktkennis 9
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Deskundigheid 10
Familie van Oosterhout,

Positieve punten:

Wij hebben nu beide kanten meegemaakt. Koop en Verkoop en we kunnen alleen maar zeggen wat een fijne samenwerking! Bezuijen bemiddelaars staan bijna dag en nacht voor je klaar. Via de telefoon, mail of app niets is een probleem. Je kunt altijd even binnenvallen en ze maken altijd tijd voor je. Een groot compliment aan de dames op kantoor! Nathalie verwelkomt je altijd met een stralende glimlach (hoe vaak je ook binnenvalt) Een huis kopen of verkopen is altijd spannend maar deze mensen nemen een heleboel zorgen weg en dat heb je uiteindelijk toch een beetje nodig.

Verbeterpunten:

Geen

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Bezuijen Bemiddeling:

Wat een onwijs leuke en lieve review Bianca en Colin, hartstikke bedankt en heel erg graag gedaan! Groetjes van iedereen hier op kantoor!

Adres: Hoenderdijk 7 A, 3253 AK Ouddorp

E-mail: info@bezuijenbemiddeling.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 - 68 48 68
KvK: 24352766

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bezuijen Bemiddeling heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan