10
/10
Lokale marktkennis 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Deskundigheid 10
Marian Tanis-Roth,

Beoordeling:

Binnen korte tijd een ander huis gekocht en ook ons huidige huis verkocht via Bezuijen Bemiddeling. 𝑢𝒏𝒔 π’‰π’–π’Šπ’…π’Šπ’ˆπ’† π’‰π’–π’Šπ’” π’˜π’‚π’” 𝒃í𝒏𝒏𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 π’˜π’†π’†π’Œ π’—π’†π’“π’Œπ’π’„π’‰π’•, 𝒛𝒐 π’‡π’Šπ’‹π’!! Speciale dank aan Janet die zelfs in het weekend en tijdens haar vakantie bereikbaar was/is en met haar kennis & kunde ons altijd heel goed en vlot geholpen heeft. Ook alle andere werknemers bij Bezuijen waren altijd beschikbaar en op de hoogte.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoenderdijk 7 A, 3253 AK Ouddorp

E-mail: info@bezuijenbemiddeling.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 - 68 48 68
KvK: 24352766

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw β€˜β€™verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bezuijen Bemiddeling heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiΓ«le) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan