10
/10
Lokale marktkennis 10
Professionaliteit 10
Communicatie 10
Deskundigheid 10
Miranda Den Ouden-Looij,

Beoordeling:

Donderdagavond op fb en zaterdagochtend was ons huis verkocht! Mede dankzij Janet, die enorm haar best heeft gedaan om meerdere bezichtigingen achter elkaar te plannen. Wat wij ook enorm waarderen is dat Janet 24/7 te bereiken is en altijd voor je klaar staat, en als je ergens tegen aan loopt, weet ze altijd wel een oplossing. Janet is een super makelaar, die eerlijk is en recht door zee! Ze belooft je geen gouden bergen, maar is altijd reëel. Zowel naar ons als de kopers toe. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak heeft geresulteerd in de snelle verkoop van onze woning.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Hoenderdijk 7 A, 3253 AK Ouddorp

E-mail: info@bezuijenbemiddeling.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 - 68 48 68
KvK: 24352766

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bezuijen Bemiddeling heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan