10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Mevr. Margreet Vloon,

Positieve punten:

BĂ€rbel blijft staan wanneer het ook niet makkelijk gaat en loodst jouw er echt doorheen. Vanaf het begin was het al moeilijk maar zij was de rots in de branding naast ons. Ze kijkt naar de mensen die voor haar staan. BĂ€rbel is prettig, vriendelijk en heeft veel kennis van zaken. Als ze iets niet weet dan is ze hier eerlijk in en zoekt ze het vervolgens uit. ze is omringd door mensen met goede kennis dus komt ze er altijd wel uit. Het contact met BĂ€rbel liep correct. Bij calamiteiten konden wij altijd een oproep op BĂ€rbel doen! Ze heeft echt wonderlijk werk verricht.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Thorbeckegracht 45, 8011 VN Zwolle

E-mail: info@bijbarbel.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0384202606
KvK: 08171434

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan