9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Lisette Kistemaker,

Positieve punten:

BĂ€rbel heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en waar ik op zoek naar was. Ze was heel kritisch met wat ik wel en niet moest doen, dus als iets te duur was of niet goed genoeg was zei ze ook eerlijk niet doen! Ze nam me bij de hand door makelaarsland. Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk woon ik nu wel in een huis wat bij mij past! Zelf moest ik BĂ€rbel wel regelmatig attenderen op huizen die ik interessant vond. Maar als ik dit deed reageerde ze hier wel altijd enthousiast op en ging ze hier mee aan de slag. Ze was ook bij alle bezichtigingen op 1 na en gaf hier ook altijd goed advies bij. Zelfs bouwtechnisch kon ze goede adviezen geven.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Thorbeckegracht 45, 8011 VN Zwolle

E-mail: info@bijbarbel.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0384202606
KvK: 08171434

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan