10
/10
Marktkennis 10
Snelheid van reageren 10
Kwaliteit 10
Dhr. Alexander Koning,

Positieve punten:

De eerste makelaar die doet wat ze hoort te doen en waarmaakt wat ze zegt. Dat een aankoopmakelaar zich terug verdient was ik het nooit mee eens, maar BĂ€rbel bewijst hier het tegendeel van te zijn. Eerst heeft ze de verkoop begeleid en uiteindelijk ook de aankoop. Zij wist alles van de buurt en de mensen die er woonden, dit was echt een reden om voor BĂ€rbel te kiezen. Bij de bezichtigingen die ik met BĂ€rbel heb gehad kwamen er serieuze mensen over de vloer. Communicatie liep ook nog eens heel goed, namelijk via een groepsapp met BĂ€rbel en haar team. Zo kreeg ik altijd snel antwoord op vragen en kon er snel geschakeld worden. Ze gaf ook goed advies en goede steun bij het verkopen en kopen. Zo wilde ik al snel meer bieden dan uiteindelijk nodig bleek te zijn. Hier had BĂ€rbel mij goed voor behoed.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Thorbeckegracht 45, 8011 VN Zwolle

E-mail: info@bijbarbel.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0384202606
KvK: 08171434

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan