8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
Dhr. Joeri Pechler,

Positieve punten:

We moeten het huis nog overdragen, maar wij zijn erg tevreden over wat BĂ€rbel voor ons heeft gedaan. Het was geen doorsnee proces dat we hebben doorlopen maar wel met een goede afloop. We hebben heel leuk contact met elkaar gehad en ik kreeg altijd snel antwoord als ik een vraag had. Er ging wel wat mis bij de bankgarantie, maar dit lag bij de bank. Dit zorgde voor de nodige stress, BĂ€rbel heeft dit netjes opgenomen voor ons. Wij kenden haar vanuit mijn netwerk en ze stond gelijk klaar toen we eindelijk wat met haar konden doen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Thorbeckegracht 45, 8011 VN Zwolle

E-mail: info@bijbarbel.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0384202606
KvK: 08171434

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan