9
/10
Marktkennis 9
Snelheid van reageren 9
Kwaliteit 9
Dhr. Arjan Spijkerman,

Positieve punten:

BĂ€rbel heeft me eerst geholpen met de aankoop, daarna met de verkoop van mijn woning. Ze heeft me vooral begeleid met het juridische verhaal. De verkoop was uiteindelijk binnen 1 week geregeld En met name werd er bij de aankoop heel goed meegedacht. Er waren korte lijnen in de communicatie. Het proces ging echt zoals het hoorde. Ook als ik langs moest om wat te brengen, hielp het team van BĂ€rbel op kantoor me heel vriendelijk en goed verder. De keuze voor BĂ€rbel kwam uiteindelijk door haar uitstraling en hoe zij zichzelf in de markt heeft gezet.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Thorbeckegracht 45, 8011 VN Zwolle

E-mail: info@bijbarbel.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0384202606
KvK: 08171434

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan