10
/10
10 Deskundigheid
10 Lokale marktkennis
10 Prijs / kwaliteit
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
Kielstra

beoordeling:

Voor BĂ€rbel, Georgette en het team van Bij BĂ€rbel heb ik maar een woord: geweldig! Onze woning kon in no-time in de verkoop gezet worden en was vervolgens in no-time verkocht. De woning wordt echt te koop aangeboden alsof het de woning van Bij BĂ€rbel zelf is. Wat een vakmensen met een breed netwerk! En de kracht van het gebruik van sociale media heeft zich maar weer eens bewezen. Het contact verliep erg goed, altijd bereikbaar, misschien wel 24/7! Je woning in Zwolle e.o. verkopen? Ga naar Bij BĂ€rbel!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan