9.9
/10
10 Enthousiasme
10 Snelheid van reageren
9.5 Afspraken nakomen
10 Creativiteit
10 Marktkennis

Ruben Anura

beoordeling:

BĂ€rbel en haar team hebben ons van het begin tot het eind fenomenaal begeleid. Vanwege haar kennis, kunde, empathische vermogen en vastberadenheid kunnen wij haar aanbevelen voor de verkoop of aankoop van een woning. De persoonlijke benadering het gevoel dat zij en haar team altijd voor je klaar staan voelt heel prettig bij zoiets groots in je leven. De korte lijntjes geven je het vertrouwen wat nodig is tijdens dit proces. Heel veel dank voor jullie goede zorgen en het allerbeste voor de toekomst!

Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij BÀrbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan