10
/10
10 Enthousiasme
10 Snelheid van reageren
10 Afspraken nakomen
10 Creativiteit
10 Marktkennis

Marc en Maartje

beoordeling:

Wat een top team! Na meerdere bezichtingen samen met Barbel of Georgette uiteindelijk een kavel gekocht maar wie ons huis mocht verkopen was duidelijk...Bij Barbel. Met een groot enthousiasme en enorme betrokkenheid bij en inlevingsvermogen in ons zijn ze professioneel aan de slag gegaan. Snel, efficient en met zeer grote lokale kennis en netwerk. Met een warm hart en een koel hoofd hebben ze ons door de spannende tijd van aankoop en verkoop geleid. Toch nog een extra bezichtiging, een appje of telefoontje in het weekend met een update over de biedingen, geruststellende woorden, meedenken over een verbouwing... allemaal om het voor ons beste resultaat te halen. En dat is gelukt, veel dank! Het is dan ook geen verrassing dat wij Bij Barbel iedereen aanbevelen.

Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Bij Bärbel heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan