Breeman Tweewielers

Welkom!

Breeman Tweewielers is met ruim 1000 m2 de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee en biedt een breed assortiment merkfietsen en scooters. Op ieder gebied, van elektrische fiets tot stadsfiets en van brommer tot scooter, hebben wij de expertise in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. Omdat iedereen eigen wensen heeft, hebben wij ruim 300 nieuwe merkfietsen, ruim 250 occasion fietsen en ruim 50 (occasion) brommers en scooters op voorraad. Uw oude fiets of scooter kunt u bij ons inruilen.
Onze beoordeling 9.5 / 10
47 beoordelingen
47 beoordelingen

47 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Deskundigheid 10
Mevr. Groeneweg,

Positieve punten:

Vriendelijk personeel, er is veel voorraad, en alles is van goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Hennie Hobbel,

Beoordeling:

Ik had een fantastische fiets gekocht in maart, de fijnste fiets ooit. Gazelle ultimate 8+ hmb Helaas is deze fiets binnen 4 maanden gestolen. Te mooi om te laten staan. Ik was gelukkig goed verzekerd maar wel heel erg geschokt dat ze mijn fiets meegenomen hebben. Gelukkig heeft Willie heel erg haar best gedaan om nog zo snel mogelijk weer zo,n fiets voor me op te sporen want ze zijn bijna niet leverbaar op korte termijn. Wat ben ik enorm dat ik weer op zo’n zelfde fiets kan rijden. Ik zet hem nu voortaan altijd aan de kabel op slot😊

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Service 10
Mevr. Anoniem,

Positieve punten:

Voor service moet je hier zijn!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Deskundigheid 10
Dhr. Leo verspoor,

Positieve punten:

Goede service klant vriendelijk en duidelijke uitleg

Verbeterpunten:

Kan haast niet

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Mevr. Fransien vandeweghe,

Beoordeling:

Op fietsvakantie in Nederland een remblokje verloren. Aangeklopt bij deze fietshandel waar men onmiddellijk aan de slag ging. Keuze gekregen tussen dure of goedkope rem met de uitleg dat de goedkope versie even nuttig werk leverde. Voor 15 euro geholpen door zeer vriendelijk personeel. Na deze ontmoeting gezwind verder in de regen gefietst.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge

E-mail: info@breemantweewielers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 641324
KvK: 23033490

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Breeman Tweewielers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan