Breeman Tweewielers

Welkom!

Breeman Tweewielers is met ruim 1000 m2 de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee en biedt een breed assortiment merkfietsen en scooters. Op ieder gebied, van elektrische fiets tot stadsfiets en van brommer tot scooter, hebben wij de expertise in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. Omdat iedereen eigen wensen heeft, hebben wij ruim 300 nieuwe merkfietsen, ruim 250 occasion fietsen en ruim 50 (occasion) brommers en scooters op voorraad. Uw oude fiets of scooter kunt u bij ons inruilen.
Onze beoordeling 9.2 / 10
19 beoordelingen
19 beoordelingen

19 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Kwaliteit 7
Service 9
Deskundigheid 9
v Noort,

Positieve punten:

Mijn zoon is verstandelijk beperkt en om de 10 maanden kopen wij een andere scooter voor hem. De service bij de winkel kan bijna niet beter en de scooters die wij kopen zijn best kwalitatief. Wij zijn bijzonder tevreden over de scooters en over de dienstverlening.

Verbeterpunten:

Misschien ooit in de toekomst een 24 uur service hebben om de gestrande klanten te kunnen helpen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Kwaliteit 9
Service 9
Deskundigheid 9
Burghoorn,

Positieve punten:

De zaak ken ik al jaren. Ik heb daar meerdere fietsen en scooters gekocht. Ze hebben de benodigde kennis en ze nemen de tijd om jou goed van dienst te zijn. Top service is het altijd

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Kwaliteit 9
Service 10
Deskundigheid 10
Anoniem,

Positieve punten:

Ik ben blij met de scooter die ik hier laatst heb gekocht. Het is een kwalitatief prima scooter voor zijn waarde. De prijs-kwaliteitsverhouding van jullie producten is goed. Ik ben al een tijdje klant van jullie en ik vind het fijn dat ik altijd terecht kan bij problemen. Bij jullie is het altijd prima gegaan.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Service 8
Deskundigheid 8
Bakelaar,

Positieve punten:

Breeman Tweewieler is een goede zaak om je scooter of fiets te aanschaffen. De klantvriendelijkheid is echt te merken aan de mensen die daar werken. Ze lossen alles netjes op wanneer je met problemen komt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Service 8
Deskundigheid 8
Wilma,

Positieve punten:

Wij hebben hier twee mooie scooters gehaald. Ze rijden allebei fantastisch. Wij hebben er geen problemen mee gehad. Ik raad mensen aan om hun scooter hier te halen omdat ze een breed assortiment aan keuzes hebben. Het personeel helpt je met het kiezen van de juiste scooter doordat ze daar veel verstand van hebben en veel vanaf weten.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge

E-mail: info@breemantweewielers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 641324
KvK: 23033490

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Breeman Tweewielers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan