8
/10
Kwaliteit 7
Uitvoering 7
Communicatie 8
Anoniem,

Positieve punten:

We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Caro. De camper was schoon en netjes en werd door leuke mensen afgeleverd. Het sanitair zoals de douche zag er perfect en schoon uit, we hebben er alleen geen gebruik van gemaakt want dat was onderweg zeer goed geregeld op de campings. We hebben 1 keer een 7,5 gegeven . Maar dat kwam omdat de fietsen niet in de camper pasten. Er was wel een fietsenrek achterop de auto dus er was wel aan gedacht. Maar wij vonden het veiliger binnen in de camper.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van carocampers.nl:

Hartelijk dank voor de beoordeling en heel graag tot ziens! Groetjes Carolien

Adres: Lijnbaanstraat 4, 2222 AR Katwijk

E-mail: info@carocampers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 06 30 52 72 47

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Caro Campers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan