8
/10
Service 8
Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
familie Labots,

Positieve punten:

Heel netjes proces in coronatijd. Wij zijn via de buren bij Deco keuken beland. De levering ging heel goed en bijna alles was op tijd geleverd. Er waren een paar dingen die nog niet geleverd waren, hier moest ik wel achteraan bellen. Het bleek dat Deco keuken voor de oven en vaatwasser nog een monteur moest zoeken. Dit is uiteindelijk goed gekomen. Ze denken goed met je mee, zijn vriendelijk en leveren echt maatwerk. Er is heel veel mogelijk met Deco keuken en als er wat fout gaat lossen ze dit goed op. Als ze iets zeggen of afspreken komen ze dit goed na!

Verbeterpunten:

Er zaten wel wat roestplekken in de spoelbak, hier hebben ze nadat ik dit aangaf wat aan gedaan. Maar ik ben nog niet helemaal tevreden met hoe dit eruitziet. verder ben ik heel tevreden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Deco Keuken:

Hallo Femke, Als je nog niet tevreden bent over de spoelbak, doe mij dan even een berichtje, dan kom ik nog een keer langs. Gr. Germ

Adres: Pompmakker 5, 8447 GJ Heerenveen

E-mail: info@decokeuken.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0513 - 744108
KvK: 01059873

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Deco Keuken heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan