De Spaanse Makelaar

Totaal 14 beoordelingen
10 / 10
14 beoordelingen

Betrouwbare reviews

Onze beoordelingen

10
/10
10 Klantvriendelijkheid
10 Service en begeleiding
10 Voldoende kennis vergeven

Marijke

positieve punten:

Een huis kopen in Spanje, wij hadden dit een jaar geleden niet nog kunnen bedenken. Maar na ons eerste bezoek aan Pego en kennismaking met René begon het te kriebelen. Terug in Nederland zijn we begonnen met de eerste voorbereidingen. En in februari gingen we dan werkelijk op huizenjacht. En we vonden een pareltje, bod gedaan, en dat werd ook nog geaccepteerd. Diezelfde week werden er al een aantal zaken snel afgehandeld door René en Bas. Weer thuis gekomen kwam bij ons pas de spanning, hoe verder. Voor 2 mensen die nogal controlerend zijn was dat het moeilijkste. Loslaten en vertrouwen op het team van de Spaanse Makelaar, want er zijn te veel dingen waarbij hun kennis en ervaring nodig is. Bas hield ons in Nederland op de hoogte van stand van zaken. En dan is het eindelijk zover, 10 mei jl. oplevering van het huis, overdracht bij de notaris, ter plaatse geregeld door René. En afgelopen week dus eindelijk als eigenaar naar het huis. En wat een waanzinnige plek en wat een heerlijk thuiskomen maar dan in Spanje. Nu zijn we weer in Nederland en tellen we de dagen af naar de volgende keer. Dank jullie wel voor de antwoorden op onze vragen en het geduld dat jullie met ons hadden.

verbeterpunten:

Geen

reactie

Bedankt voor deze mooie review Marijke. We hebben jullie met heel veel plezier geholpen. Nu tijd om te gaan genieten van jullie prachtige aankoop onder de zon!

Reactie van De Spaanse Makelaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Linda Hageman

beoordeling:

Een hele dikke 10! Wat een Service.!!..Bas. Rene en Laura hebben ons geholpen met het hele proces van A tot Z. tot volle tevredenheid. De Spaanse Makekaar Verzorgd en Ontzorgd, niets is teveel. Bas Rene en Laura bedankt en ik beveel jullie bedrijf bij iedereen aan. Nogmaals service met een hele dikke S! Een dag met René op stap geweest om de appartementen te bekijken , was gewoon een feestje en Bas die altijd bereikbaar is en voor elke vraag een oplossing heeft. Zo professioneel en heel betrokken van begin tot het eind.

reactie

Wat een geweldige review Linda. Ontzettend bedankt. En heel fijn dat jullie onze dienstverlening zo hebben ervaren! Lekker genieten van jullie fantastische appartement in Torrevieja!

Reactie van De Spaanse Makelaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Yvonne Gooyers

beoordeling:

Toen wij hadden besloten om in Spanje een appartementje aan te schaffen, waren we er al snel over uit dat we hier professionele hulp bij nodig hadden. Het moest tenslotte wel onze Spaanse droom blijven en niet onze Spaanse nachtmerrie worden. Onze dochter volgt Laura op Instagram en zo kwamen wij bij De Spaanse Makelaar uit. Het eerste gesprek met Bas voelde meteen fijn en vertrouwd aan. We hebben dan ook niet verder “geshopt” maar meteen besloten dat Bas en zijn vader René ons bij het traject gingen begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Op al onze vragen kregen wij snel en deskundig antwoord. Geen vraag was teveel en het contact was altijd enthousiast en positief. Onze zoektocht is heel snel gegaan en inmiddels zijn we vandaag dan echt eigenaar geworden van ons tweede huisje. En zelfs na vandaag houdt hun dienstverlening niet op, want ook bij praktische zaken die nu geregeld moeten worden zoals verzekeringen, elektra etc. worden we ontzorgd. We kunnen een ieder met dezelfde plannen alleen maar aanbevelen om met De Spaanse Makelaar in zee te gaan!

reactie

Hier worden wij blij van Yvonne. Wat een geweldige review. Jullie verdienen deze prachtige tweede woning in Spanje. Snel van gaan genieten! En uiteraard bieden we jullie de nodige nazorg!

Reactie van De Spaanse Makelaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Thomas de Vos

beoordeling:

Bij mijn zoektocht naar een apartment kwam ik in eerste instantie bij Bas terecht. Hij heeft mij goed van a tot z begeleid. Ik kon altijd met al mijn vragen bij hem terecht waar ik snel antwoord op kreeg. Uiteindelijk kwam ik voor de bezichtiging bij Laura terecht, zij is meerdere malen met mij mee gegaan. Ook zij verstaat haar vak en heeft mij erg goed geholpen. Zoek je een huis in Spanje dan adviseer ik eerst bij de Spaanse Makelaar te informeren. Een bedrijf die vakkundigheid, persoonlijk contact en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan!

reactie

Hartelijk bedankt Thomas, voor deze schitterende review. Wij zijn heel blij om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. We wensen je heel veel plezier met je supergave appartement in Málaga waar je nu lekker van kan gaan genieten!

Reactie van De Spaanse Makelaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
10
/10

Alfons Geurts

beoordeling:

De Spaanse Makelaar is een geweldig team wat ons enorm geholpen heeft in het voorkomen van foute keuzes en in het uiteindelijk voor elkaar krijgen van een fijn huis op een mooie plek in Spanje. Bas neemt je veel werk uit handen wat Rene en zijn team in Spanje oppakt en stap voor stap uitvoert. Femke en ik zijn enorm blij met de ondersteuning en de snelle respons op vragen die we hebben. Wij raden de Spaanse Makelaar aan voor mensen die een huis zoeken in Spanje.

reactie

Hartelijk dank voor deze prachtige review Alfons en Femke. We hebben jullie met heel veel plezier aan jullie Spaanse droomhuis geholpen! Nu heerlijk van genieten.

Reactie van De Spaanse Makelaar

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:
Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
De Spaanse Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan