Drenth Makelaars

Leuk dat u er bent!

Sinds januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar eigen website. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom werken we met partijen welke onafhankelijk zijn en we controleren iedere review. 
Onze beoordeling 9.3 / 10
948 beoordelingen
948 beoordelingen
filter wissen
filter

948 klantbeoordelingen

99 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Dhr. Romijn (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Zonder Manuel van Drenth Makelaars had ik mijn droomhuis nooit kunnen kopen. Door zijn bemiddeling kreeg ik de kans om het huis te bezichtigen terwijl de termijn daarvoor eigenlijk was afgelopen. Vervolgens heeft Manuel mij zeer goed geadviseerd over de marktwaarde. Hierdoor kon ik precies het juiste bod doen - hoog genoeg om het huis te mogen kopen, maar zonder teveel te betalen. Ik heb de samenwerking als ontzettend prettig ervaren ik zou Drenth Makelaars aan iedereen aanraden.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 9
Dhr. Ajay Bailey,

Beoordeling:

It was great working with Manuel and his team. They were always responsive and were able to answer our questions. We would highly recommend them to new buyers.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Dhr. Van Leeuwen,

Beoordeling:

Inmiddels de derde of vierde keer dat we contact hadden met Drenth-makelaars. En elke keer hetzelfde patroon: no nonsense , vriendelijk, korte lijntjes, zakelijk en deskundig.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Wij hebben het team van Drenth Makelaars leren kennen als vakbekwaam, integer en slagvaardig. Op een uiterst plezierige manier werd gevraagd en ongevraagd geadviseerd, geholpen en ontzorgd. De "lijntjes" waren kort, het hele proces was transparant. We kunnen dit team van harte aanbevelen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 8
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Het contact met zowel de makelaar zelf als het kantoor was echt héél helder, héél snel en altijd vriendelijk, terwijl wij goed geïnformeerd werden over mogelijke opties. Zo konden wij een goed geïnformeerde keuze maken. Voor ons was het de eerste keer een huis aankopen en we konden zeer goed ‘leunen’ op de hulp van Manuel (een van de makelaars bij Drenth). Snel bereikbaar en altijd werden wij voorzien van een gedegen antwoord. Bovendien zijn de tarieven inzichtelijk en weet je dus precies wat je betaald voorafgaand. Ook dit geeft rust.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Bergstraat 39 - 41, 3811 NG Amersfoort

E-mail: amersfoort@drenthmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334652602
KvK: 53794605

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Drenth Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan