Drenth Makelaars

Leuk dat u er bent!

Sinds januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar eigen website. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom werken we met partijen welke onafhankelijk zijn en we controleren iedere review. 
Onze beoordeling 9.3 / 10
917 beoordelingen
917 beoordelingen
filter wissen
filter

917 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Drenth Makelaars heeft ons geholpen waardoor wij in één keer ons eerste appartement hebben kunnen kopen! Door mee te gaan naar de bezichtiging en te helpen met inschatten van de biedingen, is het ons gelukt om in deze moeilijke huizenmarkt een appartement te kopen. Wij zijn dolblij en raden Drenth zeker aan! Altijd te telefonisch bereiken en een hele goede hulp.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Gemakkelijk contact, snelle antwoorden, goed advies, extra tips, eerlijke feedback. Kortom, niet alleen succesvolle en snelle verkoop, maar ook plezierige kennismaking met goed kantoor.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Enthousiasme 9.5
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 9
Marktkennis 9.5
Lozeman,

Beoordeling:

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces! Wij zijn vanaf het begin goed geïnformeerd en konden rustig al onze vragen stellen, die ook zeer snel werden beantwoord. Ook werden we continu op de hoogte gehouden wat erg fijn is. Zeer gemotiveerde en actieve makelaar!!

Bron:
10
/10
Enthousiasme 10
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 10
Marktkennis 10
Jos Vahl,

Beoordeling:

Drenth? Doen! We kijken met een positief gevoel terug op (het proces van) de verkoop van ons eerste huis en bevelen Drenth Makelaars dan ook van harte aan! Het contact met Sander, maar ook met makelaars Manuel en Tom en de dames van de binnendienst (Sabine en Ellen) verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Altijd snelle en duidelijke reacties op onze vragen, maar waar nodig kregen we ook ongevraagd advies. Een ongedwongen proces waarbij rekening werd gehouden met onze wensen en voorkeuren. Als laatste en niet onbelangrijk: een snelle verkoop met een mooi resultaat!

Bron:
9
/10
Enthousiasme 8.5
Snelheid van reageren 9
Afspraken nakomen 9
Creativiteit 8
Marktkennis 8.5
Henri Bouman,

Beoordeling:

Terugkijkend na 2 jaar na dato een prettige samenwerking en kundig persoon. Sander heeft ons prima begeleid bij de aankoop van onze woning

Bron:

Adres: Bergstraat 39 - 41, 3811 NG Amersfoort

E-mail: amersfoort@drenthmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334652602
KvK: 53794605

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Drenth Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan