Drenth Makelaars

Leuk dat u er bent!

Sinds januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar eigen website. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom werken we met partijen welke onafhankelijk zijn en we controleren iedere review. 
Onze beoordeling 9.2 / 10
706 beoordelingen
706 beoordelingen

706 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Enthousiasme 9.5
Snelheid 9
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 8.5
Kennis 8.5
Marie-José Rico,

Beoordeling:

Kantoor is erg professioneel. Alle medewerkers waren op de hoogte van ons huis. We werden snel geholpen. Duidelijke en heldere afspraken. Ook meteen terugkoppeling na bezichtigingen. Uiteindelijk is ons huis ook heel snel verkocht voor een goede prijs. Uiteraard raad ik Drenth van harte aan als je je huis wilt verkopen in Amersfoort!

Bron:
9
/10
Enthousiasme 8
Snelheid 9
Afspraken nakomen 9.1
Creativiteit 8
Kennis 9
Erik Boom,

Beoordeling:

Uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis in Amersfoort, midden in de Corona tijd. Het hele kantoor reageerde steeds snel met prima en helder advies. Alles ging altijd in heel goed overleg met ons. Ze zijn duidelijk perfect op de hoogte van wat er in Amersfoort speelt. Kan ik iedereen van harte aanbevelen

Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Manuel van Drenth makelaars is een goede makelaar. Neemt uitgebreid de tijd voor een gesprek. Geeft goed advies. Niet opdringerig. Duidelijk verhaal. Goede service.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Enthousiasme 9.5
Snelheid 9.5
Afspraken nakomen 9.5
Creativiteit 9
Kennis 10
Mirjam,

Beoordeling:

Na een aantal gesprekken met verschillende kantoren hebben wij voor Drenth gekozen als aankoopmakelaar. Hun aanbod sloot goed aan bij onze wensen en met succes! Na de eerste bezichtiging konden wij 's avonds al de champagne opentrekken. Heel tevreden over het snelle handelen van Sander en superblij met ons toekomstige huis :-)

Bron:
9
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Sander heeft het verkopen van onze woonboerderij goed begeleid. Het was prettig om met Sander, zijn collega makelaar en de dames van kantoor samen te werken. De omschrijving en de foto's van het huis gaven een realistisch beeld. En gelukkig waren er verschillende kijkers en ook geïnteresseerden. Sander wist de verkoop goed te begeleiden, ook in de periode dat er nog een voorbehoud gold voor de financiering. Wij zijn erg blij dat ons huis nu definitief verkocht is.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Bergstraat 39 - 41, 3811 NG Amersfoort

E-mail: amersfoort@drenthmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334652602
KvK: 53794605

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Drenth Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan