Drenth Makelaars

Leuk dat u er bent!

Sinds januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar eigen website. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom werken we met partijen welke onafhankelijk zijn en we controleren iedere review. 
Onze beoordeling 9.3 / 10
851 beoordelingen
851 beoordelingen
filter

851 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Enthousiasme 9
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 9
Marktkennis 10
Ron Troost,

Beoordeling:

Enthousiasme geldt voor het hele kantoor. Lijntjes van kantoor naar mij als klant zijn kort, maar dat geldt volgens mij ook voor de medewerkers onderling. Iedere medewerker is op de hoogte van mijn situatie als verkoper (in dit geval). Snelheid van reageren is prima. Je wordt snel terug gebeld aEnthousiasme geldt voor het hele kantoor. Lijntjes van kantoor naar mij als klant zijn kort, maar dat geldt volgens mij ook voor de medewerkers onderling. Iedere medewerker is op de hoogte van mijn situatie als verkoper (in dit geval). Snelheid van reageren is prima. Je wordt snel terug gebeld als je vragen hebt. Afspraken worden goed nagekomen nakomen. Creativiteit weet ik niet zo goed, dat zie ik als klant niet zo terug. Gebeurt waarschijnlijk allemaal achter de schermen. Marktkennis is groot. Er wordt ook op het kantoor overlegd om de actuele stand van zaken snel aan te pakken.

Bron:
10
/10
Enthousiasme 10
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 10
Marktkennis 10
Teun Lassche,

Beoordeling:

Drenth ingeschakeld voor aankoop van een woning in Amersfoort na het eerst zelf geprobeerd te hebben, communicatie was helder en afspraken werden snel nagekomen. Verder al na een aantal woningen succes dus ik heb niks aan te merken op de dienstverlening!

Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 8
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 8
Dhr. Dillon (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Zonder de hulp van Drenth Makelaars was het zeker niet gelukt om een succelvol bod uit te brengen in de huidige markt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Enthousiasme 8.5
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 9
Creativiteit 8
Marktkennis 9
Britt Valk,

Beoordeling:

Ontzettend fijn kantoor om zaken mee te doen: denken goed mee, zeer betrouwbaar en snel en duidelijk in de communicatie. Drenth makelaars vertegenwoordigde bij de aankoop van onze vorige woning de verkopende partij. Niet voor niets dat we nu zelf kozen voor Drenth om ons te vertegenwoordigen bij de huidige verkoop.

Bron:
10
/10
Enthousiasme 10
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 10
Marktkennis 10
Marlot Kuiper,

Beoordeling:

Zeer goed bijgestaan door Drenth makelaars bij de verkoop van mijn huis. Op basis van een helder, transparant en eerlijk startgesprek met Sander de keuze gemaakt voor Drenth, en hierin niet teleurgesteld! Makelaars en back office zijn perfect op elkaar ingespeeld, waardoor het contact steeds vloeienZeer goed bijgestaan door Drenth makelaars bij de verkoop van mijn huis. Op basis van een helder, transparant en eerlijk startgesprek met Sander de keuze gemaakt voor Drenth, en hierin niet teleurgesteld! Makelaars en back office zijn perfect op elkaar ingespeeld, waardoor het contact steeds vloeiend verloopt. Zeer goed bereikbaar. Sander, Manuel en Thom denken erg goed mee en zijn zeer behulpzaam. Alles in overleg. Allen hebben verstand van zaken en zijn goed op de hoogte. Veel dank voor de prettige samenwerking!

Bron:

Adres: Bergstraat 39 - 41, 3811 NG Amersfoort

E-mail: amersfoort@drenthmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334652602
KvK: 53794605

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Drenth Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan