Drenth Makelaars

Leuk dat u er bent!

Sinds januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar eigen website. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom werken we met partijen welke onafhankelijk zijn en we controleren iedere review. 
Onze beoordeling 9.3 / 10
933 beoordelingen
933 beoordelingen
filter wissen
filter

933 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 10
Dhr. Dick Zeeman,

Beoordeling:

Na een intakegesprek met 3 makelaars gekozen voor Drenth, door de transparantie en duidelijkheid van hun werkwijze. Pro-actieve communicatie in de aanloop naar de verkoop. Heel fijn ook dat na iedere kijkdag even een telefonisch contactmomentje was om het sentiment bij en ervaringen van de kijkers door te spreken. Enige verbeterpuntje zou de fotograaf zijn. Zeker geen slechte foto's, maar vrij "platte" nietszeggende foto's. Daar had ik meer van verwacht.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Aankoopmakelaar ingeschakeld na bezichtiging van de woning. Aankoopmakelaar heeft zeer goed, vlot en professioneel gehandeld. Wilden zelf ter plaatse kijken voor goed advies. Goed en eerlijk advies m.b.t. uitbrengen van een bod. Goede uitleg bij koopcontract. Absoluut een aanrader.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Enthousiasme 10
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 10
Marktkennis 10
M. Huttenga,

Beoordeling:

Drenth Makelaars is een aanrader! Alleen maar positiefs te melden over dit super fijn kantoor. Leuke enthousiaste, vakbekwame makelaar en medewerkers.

Bron:
9
/10
Enthousiasme 9.5
Snelheid van reageren 10
Afspraken nakomen 10
Creativiteit 8.5
Marktkennis 8.5
Bram Droppers,

Beoordeling:

Zeer fijne samenwerking gehad met Drenth Makelaars. Kantoor was altijd beschikbaar, en afspraken werden snel geregeld. We konden ook goed terecht met onze persoonlijke vragen en onzekerheden. Allen bedankt!

Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Heel vriendelijk en deskundig kantoor! Goed contact gehad en met een mooi resultaat een huis gekocht. Manuel heeft de kosten voor me terugverdiend door een goede prijs van een woning te onderhandelen. Ik beveel Drenth zeker aan.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Bergstraat 39 - 41, 3811 NG Amersfoort

E-mail: amersfoort@drenthmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0334652602
KvK: 53794605

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Drenth Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan