9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Ik was op zoek naar een makelaar die gespecialiseerd is in woonboerderijen én beschikte over een landelijk netwerk. Die heb ik gevonden in Het Betere Boerenerf of beter gezegd in makelaar Edwin Dekker. Edwin is een ervaren makelaar, die weet hoe het werkt in de woningmarkt. En dat bleek ook tijdens het verkoopproces. Edwin dacht met me mee en droeg ideeën aan. Op de juiste momenten kwam hij met het juiste gebaar of een paar woorden. Ben heel erg tevreden hoe het verkoopproces is verlopen en wat Edwin daarin heeft gedaan. Top!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Westerveen 3, 7711 DA Nieuwleusen

E-mail: info@hetbetereboerenerf.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 088 30 30 930
KvK: 05064016

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Het Betere Boerenerf heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan