9
/10
10 Bereikbaarheid en communicatie
9 Deskundigheid
9 Onderhandeling en resultaat
8 Prijs / kwaliteit
soort review: Aankoop
Demy de Vries (zoeken en aankoop)

beoordeling:

Bij de aankoop van onze eerste woning zijn wij geholpen door Eveline. Vanaf het begin af aan zijn wij heel goed geholpen. Ze vroeg en luisterde goed naar onze wensen. En is met ons mee geweest naar de bezichtigingen. Wij hebben niet veel bezichtigingen nodig gehad, want bij de derde woning was het zover. Tijdens het traject van de eerste bezichtiging tot aan het kopen van een huis zijn wij heel goed geholpen. Eveline legt alles duidelijk en goed uit en zorgt ervoor als je deur uitstapt je alles goed begrijpt. Ook verliep het app/bel contact heel goed. We mochten haar altijd appen of bellen en staat hiermee dus altijd voor je klaar. Wij vonden het heel fijn dat ze ons geholpen heeft.

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Houtman & De Vogel makelaardij B.V. heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan