10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Mevr. Maartje van Gent,

Beoordeling:

We hebben ons huis vlot verkocht voor een mooie prijs omdat Kevin ons huis goed vergeleken heeft met vergelijkbare woningen en andere woningen die op dat moment te koop stonden. De foto’s en folder waren mooi en zagen er professioneel uit. Fijne communicatie, nuchter, recht door zee, geen commerciele praatjes!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Jouw Makelaar:

Wat een positieve beoordeling! Heel erg bedankt voor jullie opdracht, het was een genot om mensen door jullie woning rond te leiden. Jullie huis was ook wel een pareltje natuurlijk!

Bergen op Zoom - Steenbergen

E-mail: info@jouw-makelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0164 311 000
KvK: 66027608

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Jouw Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan