10
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Jouw makelaar heeft ons heel goed geadviseerd en begeleid met de verkoop van onze woning. Contact met de makelaar was altijd heel prettig. Het resultaat was een snelle verkoop met een heel mooi resultaat. Wij kunnen jouw makelaar van harte aanbevelen aan alle kandidaat verkopers.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Jouw Makelaar:

Geachte heer van Gent, Bedankt voor de positieve beoordeling, het is prettig te lezen dat u tevreden bent met mijn dienstverlening. Als ik in de toekomst nog iets voor u kan beteken, dan verneem ik dit graag.

Bergen op Zoom - Steenbergen

E-mail: info@jouw-makelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0164 311 000
KvK: 66027608

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Jouw Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan