9
/10
Deskundigheid 9
Klantvriendelijkheid 9
Kwaliteit 9
Dhr. F. van Wijk,

Positieve punten:

Afspraken zijn duidelijk waardoor je weet waar je aan toe bent. Tijdens het bezichtigen trok de makelaar zich even terug waardoor wij even door de woning konden lopen en overleggen. Dit was voor ons een pluspunt.

Verbeterpunten:

Een tweede bezichtiging is niet mogelijk, echter is dit een resultaat van de huidige markt met veel vraag en weinig aanbod.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Jouw Makelaar:

Bedankt voor deze feedback, goed om te horen dat jullie het prettig vinden om nog even zelf door de woning te kunnen lopen zonder dat de makelaar hierbij over jullie schouder meekijkt.

Bergen op Zoom - Steenbergen

E-mail: info@jouw-makelaar.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0164 311 000
KvK: 66027608

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Jouw Makelaar heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan