Keukenhof Sliedrecht

Keukenhof Sliedrecht

Bij Keukenhof Sliedrecht bent u aan het juiste adres voor uw eigen droomkeuken. Laat u inspireren door de houten keukens en de landelijke keukens! Misschien houdt u van handgemaakte keukens of gaat uw voorkeur uit naar een moderne keuken? Ook daarvoor bent u bij Keukenhof aan het juiste adres!
Onze beoordeling 8.8 / 10
22 beoordelingen
22 beoordelingen 8.6 Service 8.7 Kwaliteit 8.7 Deskundigheid

22 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Service 9
Kwaliteit 9
Deskundigheid 9
Anoniem,

Positieve punten:

Keukenhof Sliedrecht is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Na een rondje langs de keukenzaken hadden wij het beste gevoel in Sliedrecht. Wat wij erg fijn vonden is dat ze ontzettend geduldig te werk gingen, ze namen er alle tijd voor. Ook gingen ze bij de plaatsen van de keuken heel vakkundig te werk. Dik tevreden!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
8
/10
Service 8
Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
Anoniem,

Positieve punten:

Keukenhof Sliedrecht zit bij ons in de buurt en toen we een keuken nodig hadden langs gegaan. Ze waren heel duidelijk en denken erg mee, ook doen ze niet te moeilijk. De installatie is ook goed verlopen en de keuken doet het perfect!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
8
/10
Service 8
Kwaliteit 8
Deskundigheid 8
Anoniem,

Positieve punten:

Een bekende had Keukenhof Sliedrecht aanbevolen en dit is zeker niet tegen gevallen. Vanaf het moment dat we binnen kwamen werden we gelijk super vriendelijk geholpen en meedenken over je wensen. Altijd prettig contact gehad en een goede levering. De monteurs wisten goed wat ze deden. Ik zou in de toekomst zeker terugkomen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
9
/10
Service 8
Kwaliteit 9
Deskundigheid 9
B. Maaskant,

Positieve punten:

Ik werk bij een aannemersbedrijf en doen regelmatig zaken met Keukenhof Sliedrecht, toen ik zelf een keuken nodig had wist ik waar ik heen moest gaan. In de winkel door de eigenaar zelf geholpen met het uitkiezen van de keuken, super goed advies gekregen en een mooie keuken aangeschaft. De monteurs die de keuken kwamen installeren gingen ook erg goed en zorgvuldig te werk. Alles is top geregeld!

Verbeterpunten:

Na installatie hadden de monteurs niet al het afval meegenomen, dit was misschien wel netjes geweest.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
8
/10
Service 8
Kwaliteit 8
Deskundigheid 7
Anoniem,

Positieve punten:

Al jaren bekend bij dit bedrijf, nooit de behoefte gehad om ergens anders heen te gaan. De keuken die wij hebben gekocht bevalt ook super goed. Het personeel wat ons geholpen heeft was heel klantvriendelijk en heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan

Adres: Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht

E-mail: info@keukenhof-sliedrecht.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0184-422297
KvK: 23072011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Keukenhof Sliedrecht heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan