10
/10
Dylan,

Beoordeling:

Alles werd van a tot z geregeld, staan altijd klaar voor support per whatsapp en lossen graag alles gelijk op wat betreft communicatie.
Ze zijn beide zeer flexibel, kunnen op elk uur van de dag een afspraak inplannen waardoor je niet hoeft te stressen om vrij te nemen van je eigen baan. Nieuwe stijl is jong, vlot en gaat mee met de tijd. Middels mooie technologie zorgden ze ervoor dat mijn appartement mooi op de site/funda/facebook etc stond. Mijn appartement was dan ook mondeling dezelfde dag verkocht! Top mannen, ga zo door en succes met de business!

Bron:

Adres: Breestraat 101, 1941 EG Beverwijk

E-mail: info@makelaarnieuwestijl.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0251-501735
KvK: 67082386

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Makelaar Nieuwe Stijl heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan