10
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Mevr. Jessie Geel,

Beoordeling:

Wij zijn erg tevreden over ‘Makelaar nieuwe stijl’. Een groot pluspunt: Het contact. Er werd altijd zeer snel gereageerd als wij ergens een vraag over hadden (wij hebben ervaren dat dit bij andere makelaars lang niet altijd zo is). Er werd contact gehouden via bellen en Whatsapp en wij werden na iedere ronde bezichtigen steeds keurig op de hoogte gehouden. Ons huis is uiteindelijk op een soepele manier verkocht voor meer dan we hadden durven hopen. Dit is ook zéker een verdienste van de makelaar!! Nog een aantal pluspunten: - De makelaar is altijd zijn afspraken nagekomen en komt optijd. - Professioneel (er wordt bijvoorbeeld een mooie 3D weergave van het huis gemaakt). - Een snelle afhandeling: O.a. Bijvoorbeeld met het tekenen van contracten. - En als laatste ook niet geheel onbelangrijk: Leuk geprijsd. Kortom, wij raden ‘ Makelaar nieuwe stijl’ ten zeerste aan!!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Breestraat 101, 1941 EG Beverwijk

E-mail: info@makelaarnieuwestijl.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0251-501735
KvK: 67082386

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Makelaar Nieuwe Stijl heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan