10
/10
Kwaliteit 10
Servicegerichtheid 10
Dhr. van der Kam,

Positieve punten:

Afgelopen week hebben wij een zeer fijne bezichtiging mogen hebben in een woning waarvan Gea de verkoop begeleidt. Gea is een spontane en vrolijke verschijning en had aandacht voor ons als bezichtigers. In de huidige overspannen markt voel je je als bezichtiger vaak onderdeel van de meute en krijg je niet de aandacht die hoort bij een grote beslissing als het kopen van een huis. Gea is de uitzondering op deze nieuwe norm en daarom verdient zij in onze ogen ook dit compliment!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Noorderborg Makelaars:

dank voor de fijne en positieve woorden

Adres: Petrus Campersingel 37, 9713 AD Groningen

E-mail: info@noorderborgmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0505254466
KvK: 02090919

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Noorderborg Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan