10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

We zijn zeer tevreden. Het was een ingewikkelde verkoop waarbij goede communicatie en gedegen juridische kennis zeer belangrijk werd. Alle hobbels werden genomen onder de kundige begeleiding van de makelaar. We werden regelmatig en op de juiste momenten gebeld. Ook het regelen van de bezichtigingen verliep prettig.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Soeteman Makelaars:

Wat een prachtige reclame voor ons kantoor! Dankjewel daarvoor! Het was inderdaad geen gemakkelijke transactie maar uiteindelijk voor mij juist zeer bevredigend. Goed om terug te lezen dat onze kennis en ervaring hebben geleid tot een solide transactie. Ik wens jullie een geweldige tijd in jullie nieuwe huis!

Adres: Oranjesingel 10, 6511 NT Nijmegen

E-mail: info@soeteman.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0243604090
KvK: 68525249

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Soeteman Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan