7
/10
Kennis 7
Communicatie 7
Deskundigheid 10
Informatievoorziening 7
van Tienen,

Positieve punten:

Roel heeft ons voor 100% ontzorgd. Hij heeft keer op keer de juiste inschattingen gemaakt en daarnaar geadviseerd. Ervaring, vakkennis, inzicht en inschattingsvermogen in combinatie met mensenkennis horen bij hem. En hij is ook nog een heel plezierig mens om mee samen te werken.

Verbeterpunten:

Soms lijkt het even of de mensen op kantoor handelen op basis van andere/ minder kennis. Dat kan wel eens even verwarring geven. In de praktijk bracht een telefoontje met Roel altijd weer volledige duidelijkheid.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Sonsbeekweg 28, 6814 BC Arnhem

E-mail: info@vansonsbeeckmakelaars.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 026 38 28 853
KvK: 71776893

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van Sonsbeeck makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan