9
/10
Deskundigheid 9
Klantvriendelijkheid 9
Kwaliteit 9
Werkwijze (provisieloos) 7
Stichting Trix,

Positieve punten:

We hadden voor onze stichting een verzekeringskantoor waar we eigenlijk nauwelijks nog contact hadden. Daarom zijn we overgestapt naar 2/Bsure. Dat was een verademing, ze reageren snel en adequaat, zoeken tot op de bodem uit hoe dingen zitten. Ze werken provisieloos, iets waar onze stichting ook voor in aanmerking kwam. Helaas is onze financiëring gestopt door de gemeente Den Haag, hierdoor hebben wij niet echt gebruik kunnen maken van provisieloos werken van 2/Bsure. Maar op basis van wat ik van hen heb gezien raad ik ze bij iedereen aan!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Kasteellaan 5, 2636 HW Schipluiden

E-mail: info@2bsure.nu Website: Bezoek de website
Telefoon: 015 240 01 15
KvK: 73193348

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
2/Bsure heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan