ARE Makelaars

Kies je voor ARE Makelaars, dan kies je voor kwaliteit en deskundigheid.

Eind 2009 openden wij ons kantoor op het De Eerensplein in het Bezuidenhout. Na een paar jaar succesvol makelen op ‘het plein’ begonnen we te denken over een tweede vestiging. We vonden een plek aan de Thomsonlaan. Het team van ARE Makelaars is al meer dan 10 jaar actief in Den Haag. Met kantoren in Bezuidenhout en in de Bomenbuurt kom je onze woningen overal tegen.
Onze beoordeling 9 / 10
106 beoordelingen
106 beoordelingen
filter

106 klantbeoordelingen

98 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
Mevr. van Oeveren,

Positieve punten:

Makelaar Astrid Soeters heeft mij prima door het verkoopproces geleid en voor een mooie prijs de woning verkocht. Deskundig, benaderbaar en geduldig. Een pluim ook voor het kantoorpersoneel, die goed bereikbaar en zeer vriendelijk waren. Topmakelaar!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van ARE Makelaars:

Dankjewel Saskia. Wij zijn heel blij met deze fantastische beoordeling!
10
/10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Klantvriendelijkheid 10
de Goede,

Positieve punten:

Het begon op 25 mei van het vorig jaar met een oriënterend gesprek over eventuele verkoop van mijn appartement. Dit nog met de gedachte dat ik na verkoop wilde gaan huren in plaats van opnieuw te kopen. Vervolgens bleef het een tijdlang stil, tot ik medio september stuitte op de woning die sinds een week te koop stond. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Een afspraak voor bezichtiging van dit appartement werd gemaakt voor vrijdag 18 september aan het eind van de middag en, dankzij jouw doortastende optreden waarbij jij zelfs in het weekend ermee doende bleef, op de maandagmorgen was daar het verlossende bericht dat overeenstemming was bereikt met de verkoper. Vervolgens moest mijn appartement in de verkoop worden gedaan. Maar ook de verkoop is dankzij jou en natuurlijk ook de andere teamleden van ARE makelaars, na aanvankelijk een teleurstellende ervaring met een koper die het liet afweten, uiteindelijk vlot gegaan. Na vijf weken was er een koopovereenkomst met een koper die wel heeft doorgezet en sinds afgelopen maandag nu de nieuwe eigenaar is. En de woning is exact verkocht conform wat jij na dat eerste oriënterende gesprek had geadviseerd, namelijk in de markt zetten voor 350.000 euro met een verwachte opbrengst van 340.000 euro. Ik ben jou en jouw collega’s heel dankbaar voor al het geduld, het getoonde begrip en niet in de laatste plaats jullie professionaliteit. De samenwerking heb ik ook van mijn kant als heel plezierig ervaren. Het nieuwe appartement voelt meteen al goed en ik hoop daar heel wat jaren van te kunnen en mogen genieten. Wellicht komen we elkaar in de Theresiastraat of elders in Bezuidenhout nog wel eens tegen. Nogmaals, heel veel dank voor alles!!!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van ARE Makelaars:

Dit is een heel lief bericht, dankjewel. Ik ben er een beetje stil van...
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Top service, professioneel en daadkrachtig. Maakte de verkoop van ons appartement tot een prettige ervaring.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Dhr. Joris,

Beoordeling:

Fijn persoonlijk contact, toen zich problemen voordeden met de VVE werden we prima geholpen waardoor alles toch nog goed is afgelopen. Zelfs het voorzitten van een vergadering 's avonds op kantoor was daarvoor geen probleem.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Service en begeleiding 8
Deskundigheid 8
Klantvriendelijkheid 8
Dhr. Wilms van Kersbergen,

Positieve punten:

Alles verliep prima en alle medewerkers zijn erg prettig in de omgang. Zij zijn erg goed bereikbaar via het online portaal.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van ARE Makelaars:

Dank voor de mooie beoordeling. Wij vonden het een hele plezierige samenwerking. Zowel de aankoop van het appartement als de verkoop van de woning is heel voorspoedig gegaan. Veel geluk straks in Benoordehout.

De Eerensplein 8
2593 NA 'S-Gravenhage

E-mail: info@are.nl
Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703040141
KvK: 27360299

Thomsonlaan 113
2565 JA 'S-Gravenhage

E-mail: info@are.nl
Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703040141
KvK: 27360299

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
ARE Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan