9
/10
Kwaliteit 9
Service 10
Deskundigheid 9
Ella Bom,

Positieve punten:

Het is een goede zaak met deskundige medewerkers. Wanneer ik bel, kan ik meestal gelijk terecht. Ze doen nooit moeilijk. Als mijn scooter niet start, kan ik het meteen brengen of hij word door hun opgehaald. De service bij Breeman Tweewielers is altijd uitstekend.

Verbeterpunten:

Laatst was ik op zoek naar een fiets met een speciale bak. Die hadden ze helaas niet in het assortiment. Jullie hebben veel maar ook niet alles. Probeer de producten die de klant nodig heeft en jullie niet in het assortiment hebben voor de klant te zoeken.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge

E-mail: info@breemantweewielers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 641324
KvK: 23033490

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Breeman Tweewielers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan