10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Deskundigheid 10
Dhr. Familie Coolbergen,

Positieve punten:

De scooter van onze dochter ging kapot, deze stond gestald bij een vriendin in Burgh Haamstede, niet echt in de buurt voor Breeman. Geen probleem, de scooter word snel opgehaald en kosteloos gerepareerd. Ook de fietsen hebben wij bij Breeman aangeschaft, veel keuze, vooral ook voor kinderen en inruil is altijd mogelijk. Overweeg je een fiets te kopen op internet? door de hoge inruilprijs en concurrende aankoopprijs zou ik altijd voor Breeman kiezen. Uitstekende service!!

Verbeterpunten:

geen

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Boezemweg 19, 3255 MC Oude-Tonge

E-mail: info@breemantweewielers.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0187 641324
KvK: 23033490

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Breeman Tweewielers heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan