Calamitijdelijk

Hulp nodig? Snel tijdelijke en gemeubileerde woonruimte via Calamitijdelijk

Calamitijdelijk is een intermediair, gespecialiseerd in tijdelijke woonruimte door heel Nederland. We ontzorgen verzekeraars, schade-experts en gedupeerden na een calamiteit als brand of waterschade. Met een landelijk netwerk en persoonlijke service biedt Calamitijdelijk een uniek concept om binnen 48 uur vervangende woonruimte te verzorgen.
Onze beoordeling 9.8 / 10
29 beoordelingen
29 beoordelingen
filter

29 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Mevr. Maghoe,

Positieve punten:

Door waterschade moesten wij met ons gezin direct naar een vervangende woning. Dit werd uitstekend gedaan door Calamitijdelijk: allereerst begrepen ze helemaal wat dit voor impact had voor ons gezin, dat was heel fijn. Maar ook praktisch ging alles supergoed, we hadden heel snel een vervangende woning die perfect paste bij onze omstandigheden: we zijn een groot gezin, het was vlak bij de school van de kinderen, de betaling was simpel en de borg werd snel teruggestort. . notime

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Kwaliteit 9
Service 9
Klantvriendelijkheid 9
Dhr. Anoniem,

Positieve punten:

Het is geweldig hoe goed en snel ik geholpen werd. Op een zaterdag heeft een man ons perfect geholpen, binnen anderhalf uur was er vervangende woonruimte (hotel) voor mij geregeld. Het was heel fijn dat op dat moment alles zo goed geregeld werd.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Kwaliteit 8
Service 8
Klantvriendelijkheid 8
Mevr. Samira,

Positieve punten:

Doordat er brand uitbrak in mijn woning kwam ik via mijn verzekering in contact met Calamitijdelijk. Ze hebben snel een vervangende woning voor mij en mijn gezin gevonden, daar was ik heel blij mee. De begeleiding en het contact waren echt prima!

Verbeterpunten:

Het was even onduidelijk of ik na een maand naar een andere woning moest of niet. Dat lag echter meer aan onduidelijke communicatie tussen de verzekering en Calamitijdelijk.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Kwaliteit 10
Service 10
Klantvriendelijkheid 10
Mevr. Van der Hulst,

Positieve punten:

Luisteren heel fijn naar de woningzoekende en denken in alle opzichten oplossingsgericht

Verbeterpunten:

Iets meer communiceren op het cruciale moment

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Calamitijdelijk:

Beste Lisanne, Dank je wel voor je beoordeling. Wij nemen graag alle verbeterpunten intern op. Wat bedoelen jullie precies met meer communiceren op het cruciale moment? Wij hebben naar ons idee correcte communicatie geleverd, maar nogmaals: opbouwende kritiek is altijd welkom.

Adres: Gooimeer 1, 1411 DC Naarden

E-mail: info@calamitijdelijk.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0357009788
KvK: 61613762

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Calamitijdelijk heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan