9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 8
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Duttendael is een zeer prettige makelaar. Ik heb zowel met Micheline als met Reinder contact gehad. Ze zijn hartelijk, betrokken, persoonlijk, kalm en nemen uitgebreid de tijd voor je. Ik vond het ook erg handig dat ze zoveel van hypotheken en financieringsmogelijkheden afwisten (alles onder één dak). Altijd goed bereikbaar en nooit te beroerd iets toe te lichten of uit te zoeken. Professioneel en tegen een goede prijs. Kortom; een erg prettige makelaardij die ik iedereen van harte kan aanbevelen en waar ik zo weer zaken mee zou doen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Han Stijkelplein 15, 2597 NS 's-Gravenhage

E-mail: info@duttendael.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703065960
KvK: 75671794

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Duttendael Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan