Getreuer Makelaars

WELKOM!

Getreuer Makelaars is een betrouwbare partner voor de verkoop of het vinden van een bestaande of nieuwe woning. Persoonlijk contact en de grootst mogelijke betrokkenheid staan centraal. Werken met een goed gedegen aanpak in combinatie met eigentijdse, frisse en dynamische visie.
Onze beoordeling 9 / 10
185 beoordelingen
185 beoordelingen
filter

185 klantbeoordelingen

98 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 7
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Door omstandigheden liep het met de afspraken niet soepel. Beter was geweest ons van de situatie op de hoogte te brengen en ons tijdelijk een andere contact persoon toe te wijzen. Uiteindelijk is de verkoop meer dan goed gekomen. Wij zijn blij met het resultaat en degenen, die het huis bezichtigd hebben vonden hem een fijne makelaar, die veel info kon geven.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 9
Dhr. Youri Julius (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

De korte lijnen in het contact hebben we als erg prettig ervaren. Ook vulden Erwin en Annemijn elkaar goed aan in advies en hulp. Wij vonden de betrokkenheid erg groot en de begeleiding was op een fijne persoonlijke manier!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 6
Monique Kolkman (gerichte aankoop),

Beoordeling:

De prijs is niet persoonlijk bedoeld. We begrijpen alleen niet dat er in deze branche niet gefactureerd word naar verrichte arbeid, zeker bij een gerichte aankoop. In verhouding tot wat andere makelaars vragen was de prijs schappelijk en een vantevoren afgesproken vaste prijs is duidelijk. Integere makelaar, deskundig en klantgericht.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 8
Mevr. Jettie van der Velde,

Beoordeling:

We hebben veel tussentijds contact gehad met elkaar, deze makelaar is echt gegaan voor de belangen van ons als verkopende partij. We zijn tevreden met het resultaat.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Lokale marktkennis 10
Prijs / kwaliteit 10
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Bart van Getreuer makelaar heeft het verkoopproces snel, deskundig en transparant begeleid. Er was een uitstekende communicatie, goede bereikbaarheid en afspraken werden nagekomen. Kortom: aanrader om deze makelaar in te schakelen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Pikeursbaan 12, 7411 GV Deventer

E-mail: info@getreuer.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0570516061
KvK: 08108069

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Getreuer Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan