Het Betere Boerenerf

Het Betere Boerenerf

Het Betere Boerenerf is dé makelaar voor uw woonboerderij. ‘Wij brengen graag mensen bij elkaar. Dat is de kern van ons vak – makelen -. Dat geeft veel voldoening en daar worden we blij van. In ons doen en laten zijn we positief en zo denken we ook. Onze passie ligt bij woonboerderijen en de mensen die erin wonen. We spreken de taal van het platteland. U kunt ervan op aan dat u bij ons centraal staat. U krijgt van ons tijd en aandacht die nodig zijn. Het verkopen van uw woonboerderijen is een hele stap. Zakelijk en emotioneel. Een goede en deskundige begeleiding is daarom belangrijk.’
Onze beoordeling 8.8 / 10
42 beoordelingen
42 beoordelingen
filter

42 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 10
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

We hebben op een zeer plezierige manier samengewerkt van het Spansteam. Goed advies, begeleiding, snelle terugkoppeling. Goede kwaliteit en rust zijn belangrijke termen.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Goede begeleiding zowel tijdens de verkoop en die tijd erna, kennis van zaken wat er bij ons leeft en wat onze verwachtingen zijn, 100 % inzet betreft persoonlijke contacten en bovendien erg vriendelijk en begrip vol.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Het Betere Boerenerf:

Bedankt voor de mooie beoordeling en de prettige samenwerking. Tot gauw Het betere boerenerf
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Het Betere Boerenerf maakt gebruik van alle mogelijke middelen op media gebied om het bereik zo groot mogelijk te maken en potentiële kopers te attenderen op de mogelijkheden en uitdagingen die er zijn in landelijk wonen. Goede verkoopomschrijving passend bij de professionele foto's. Kontakt goed met zowel de makelaar als het kantoorpersoneel. Goed en regelmatig kontakt/overleg was in de onderhavige situatie van eminent belang. Plezierige makelaar (H. Spans) om mee te werken, heeft toch gelijk gekregen het tij kan ook zo maar keren. Ondanks de strubbelingen met de 1e "koper", die niet te wijten zijn aan de makelaar, is het pand toch verkocht. Jammer dat het een jaar extra voor verkoper en makelaar heeft gekost. Het zijn tenslotte geen objecten die als broodjes over de toonbank gaan. Maar de strubbelingen zijn voor zowel de makelaar als verkoper een wijze levensles, waar de makelaar toch zijn voordeel mee kan doen. Er zijn maar weinig makelaars in Nederland die kennis van dit soort objecten bezitten, en ook ingeburgerd zijn in de doelgroep die zich een dusdanig object kan veroorloven. Een bundeling van kennis en markt. Het Betere Boerenerf is er een van die in die selecte groep actief is, en waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de synergie van kennis en kunde. Wij hebben er plezierig mee samengewerkt.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 8
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 9
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

Reële inschattingen marktwaarde van het huis. Specialistische kennis van woonboerderij en aankoop ervan.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 8
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

N a v hun acquisitie mailing contact opgenomen, te horen gekregen dat zij onze karakteristieke woning graag wilden verkopen. Zagen de bezwaren die wij hadden ervaren bij eerdere verkooppogingen niet. T w: de groep die het graag wil hebben krijgt financiering niet rond, de groep die geen financieringsproblemen heeft stelt eisen (boven te klein, te donker, dicht op de weg, uitbreiden te duur etc.) Uiteindelijk bleek hun ervaring, zoals hierboven omschreven, detzelfde. Advies: prijs rigoreus aanpassen gaf na 2e stap dit resultaat. Beoordeling: soms negatief wat betreft accuratesse, maar zijn er altijd wel in goed overleg uitgekomen en de onderhandelingen met koper zijn heel adequaat geweest.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Het Betere Boerenerf:

Bedankt voor uw prachtige beoordeling en de samenwerking met u. Groeten, Harry Spans

Adres: Westerveen 3, 7711 DA Nieuwleusen

E-mail: info@hetbetereboerenerf.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 088 30 30 930
KvK: 05064016

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Het Betere Boerenerf heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan