Het Betere Boerenerf

Het Betere Boerenerf

Het Betere Boerenerf is dé makelaar voor uw woonboerderij. ‘Wij brengen graag mensen bij elkaar. Dat is de kern van ons vak – makelen -. Dat geeft veel voldoening en daar worden we blij van. In ons doen en laten zijn we positief en zo denken we ook. Onze passie ligt bij woonboerderijen en de mensen die erin wonen. We spreken de taal van het platteland. U kunt ervan op aan dat u bij ons centraal staat. U krijgt van ons tijd en aandacht die nodig zijn. Het verkopen van uw woonboerderijen is een hele stap. Zakelijk en emotioneel. Een goede en deskundige begeleiding is daarom belangrijk.’
Onze beoordeling 8.8 / 10
43 beoordelingen
43 beoordelingen
filter

43 klantbeoordelingen

100 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 8
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

N a v hun acquisitie mailing contact opgenomen, te horen gekregen dat zij onze karakteristieke woning graag wilden verkopen. Zagen de bezwaren die wij hadden ervaren bij eerdere verkooppogingen niet. T w: de groep die het graag wil hebben krijgt financiering niet rond, de groep die geen financieringsproblemen heeft stelt eisen (boven te klein, te donker, dicht op de weg, uitbreiden te duur etc.) Uiteindelijk bleek hun ervaring, zoals hierboven omschreven, detzelfde. Advies: prijs rigoreus aanpassen gaf na 2e stap dit resultaat. Beoordeling: soms negatief wat betreft accuratesse, maar zijn er altijd wel in goed overleg uitgekomen en de onderhandelingen met koper zijn heel adequaat geweest.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Het Betere Boerenerf:

Bedankt voor uw prachtige beoordeling en de samenwerking met u. Groeten, Harry Spans
8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 8
Service en begeleiding 8
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

Positief. Goede fotoreportage, in combinatie met een goed verhaal. Weet waar hij over praat en zit in het juiste marktgsegment voor dit soort objecten. Het gaat er vaak niet om wat je kent, maar wie je kent. Realistische vraagprijs geschat. Hele traject tot nu toe goed begeleidt, rust bewaard. Goede adviesrol. Natuurlijk heeft iedereen het graag dat zijn huis voor de vraagprijs wordt verkocht. Nu is het echter een kopersmarkt, en vasthouden aan de vraagprijs is dus een illusie die je gewoon moet laten varen. Je moet eerst potentiële kopers interesseren om over de vloer te komen, dan mag men blij zijn dat er partijen zijn die willen praten en bieden. Je moet eerst geïnteresseerden hebben om te kunnen praten. Al met al heeft het object 48 dagen te koop gestaan tot er overeenstemming was met de koper over de prijs. Ik ken woningen die een iets langere doorlooptijd hebben.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Het Betere Boerenerf:

Bedankt voor uw lovende woorden. We zijn blij met uw beoordeling. U ook bedankt voor de prettige samenwerking. Groeten, Harry Spans
8
/10
Deskundigheid 8
Lokale marktkennis 8
Prijs / kwaliteit 7
Service en begeleiding 7
Een funda gebruiker,

Beoordeling:

In een zeker niet gemakkelijke markt heeft de makelaar succesvol de verkoop binnen een jaar gerealiseerd.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Het Betere Boerenerf:

Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Jantje Tuin

Adres: Westerveen 3, 7711 DA Nieuwleusen

E-mail: info@hetbetereboerenerf.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 088 30 30 930
KvK: 05064016

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Het Betere Boerenerf heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan