9
/10
Service 9
Kwaliteit 9
Deskundigheid 9
Anoniem,

Positieve punten:

Ik was op zoek naar een speciaal type keuken die niet bij elke keukenwinkel verkrijgbaar is. Via internet ben ik terechtgekomen bij Keukenhof Sliedrecht en ik ben hier super geholpen. Je krijgt alle rust en ze hebben helemaal geen haast. Je mag volledig op je eigen tempo de beslissing maken. Het personeel wat rondloopt heeft ook veel kennis van zaken en ze kunnen je goed adviseren.

Verbeterpunten:

Er moet nog een onderdeel geleverd worden van mijn keuken deze is nog niet binnen. Dit duurt wat langer dan gehoopt, maar ik ga ervan uit dat dit helemaal goed komt!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Leeghwaterstraat 25, 3364 AE Sliedrecht

E-mail: info@keukenhof-sliedrecht.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0184-422297
KvK: 23072011

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Keukenhof Sliedrecht heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan