8
/10
Snelheid van reageren 8
Deskundigheid 8
Enthousiasme 8
Arnaud,

Positieve punten:

Wooncoach heb ik ervaren als prettig. Vooral de persoonlijke benadering was fijn maar ook het feit dat ze vooraf alles hadden doorgenomen van wat een eventuele koper kon vragen of wilde weten. Alles werd ook vlot en snel geregeld. Het contact liep snel en vlot en als ik een vraag stelde kreeg ik altijd snel antwoord. Ook als er iets gebeurde werd dit snel gecommuniceerd. Mijn indruk is dat ze deskundig zijn op hun vakgebied, maar vooral dat ze goede mensenkennis hebben en klanten goed kunnen inschatten. Je kreeg nooit het gevoel dat iets te veel gevraagd was, wel kreeg je het gevoel dat je altijd welkom was.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Guido Gezellestraat 15 A, 4532 GA Terneuzen

E-mail: info@wooncoach.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0885667200
KvK: 56021887

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Wooncoach heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan