9
/10
Snelheid van reageren 9
Deskundigheid 9
Enthousiasme 9
Lydie van Klinken,

Positieve punten:

De service van Wooncoach is heel goed. Dit is de tweede keer dat ik een huis via Wooncoach heb verkocht. Ze reageren snel en ze zijn heel persoonlijk. Ze dachten goed met me mee en adviseren je waar nodig. De makelaar is proactief, goed bereikbaar en benaderbaar. Ook de financieel adviseur is goed. Als ik binnen liep zonder afspraak werd er meteen tijd voor me gemaakt en kon je alles doornemen. Ook was de makelaar goed voorbereid. Als er iets speelde, werd dit goed naar mij teruggekoppeld. Hier zijn ze heel open, direct en snel in. Ze komen netjes de afspraken na en doen wat je verwacht van een makelaar!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Guido Gezellestraat 15 A, 4532 GA Terneuzen

E-mail: info@wooncoach.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0885667200
KvK: 56021887

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Wooncoach heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan