8
/10
Marktkennis 8
Snelheid van reageren 8
Kwaliteit 8
Mevr. Marjan,

Positieve punten:

Duttendael is nog bezig voor ons. Wij hebben de opdracht gegeven om ons huis te verkopen. De reden dat we voor Duttendael hebben gekozen is dat we de makelaar al kende van 30 jaar geleden voordat dit Duttendael werd. Toen ging het heel goed en we hielden contact waardoor het voor ons vanzelfsprekend was om hier weer voor te kiezen. De communicatie vanuit Duttendael is vaak goed maar niet altijd, soms heb ik het idee dat we langs elkaar heen praatte. Ook hielp ze bij de aankoop van een nieuw huis. Aan het begin was het lastig dat er op die manier meerdere opdrachten door elkaar heen gingen. Verder ben ik heel tevreden. Ze heeft ons erg goed geholpen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Duttendael Makelaars:

Dankjewel voor deze mooie beoordeling Marjan. Al zijn we er nog niet, er wordt hard aan gewerkt en we gaan voor een fantastisch eindresultaat !

Adres: Han Stijkelplein 15, 2597 NS 's-Gravenhage

E-mail: info@duttendael.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0703065960
KvK: 75671794

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Duttendael Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan