10
/10
Bereikbaarheid en communicatie 10
Deskundigheid 10
Onderhandeling en resultaat 10
Prijs / kwaliteit 10
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop),

Beoordeling:

Deze makelaar benaderd aan de hand van goede beoordelingen van anderen. We zijn hierin niet teleurgesteld. Bart heeft ons vanaf het begin tot eind, zowel als aankoop- en als verkoopmakelaar perfect geholpen. Hij heeft duidelijk verstand van zaken, inzicht in de markt en komt met een duidelijk plan. Gedurende het hele proces is er sprake geweest van snelle en concrete communicatie. Bart is reëel en eerlijk en luistert goed naar wat wij wilden. Zowel in de aankoop als in verkoop heeft dit geleid tot een mooi resultaat. Absoluut een aanrader wanneer je op zoek bent naar een eerlijkheid, transparantie en kennis.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Pikeursbaan 12, 7411 GV Deventer

E-mail: info@getreuer.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 0570516061
KvK: 08108069

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Getreuer Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan