10
/10
10 Deskundigheid
10 Lokale marktkennis
10 Prijs / kwaliteit
10 Service en begeleiding
soort review: Verkoop
D. van Zwol

beoordeling:

Contact met makelaar Bart van Getreuer Makelaardij verliep naar volle tevredenheid. Vooraf door Bart een glashelder stappenplan opgesteld. Het gehele proces verliep volledig volgens dit plan zoals afgesproken. Zeer transparante dienstverlening bij deze makelaar. Absoluut en met recht correcte makelaar. Niet alleen Bart, maar ook de ondersteuning op kantoor verdient een dikke pluim! Correct en volledig juist op de hoogte gehouden van het verloop proces tijdens de verkoop. Kernpunten makelaardij: betrouwbaar, eerlijk, transparant, open staan voor alle vragen, adequate begeleiding en zeer deskundig. Waardering totaal met een dikke 10! Topprestatie!!

"Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Bron:


Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Getreuer Makelaars heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan