Van der Wiel Makelaardij

Van der Wiel makelaardij

Al heel wat Rotterdammers hebben het samen met ons rond gemaakt: de aankoop of verkoop van hun huis. Zo makkelijk als een bezoekje aan ons is – parkeren bij ons voor de deur is gratis! – zo makkelijk maken we de aankoop of verkoop voor u. Ook als u voor keuzes komt te staan en het spannender wordt.
Onze beoordeling 9.1 / 10
393 beoordelingen
393 beoordelingen
filter

393 klantbeoordelingen

99 % van de mensen beveelt dit bedrijf aan.
9
/10
Deskundigheid 9
Kwaliteit 9
Communicatie 9
Coenen,

Positieve punten:

Deskundigheid Vriendelijkheid Goede communicatie

Verbeterpunten:

geen

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Bereikbaarheid en communicatie 9
Deskundigheid 9
Onderhandeling en resultaat 9
Prijs / kwaliteit 8
Een funda gebruiker (gerichte aankoop),

Beoordeling:

eerder een beoordeling geschreven mbt de verkoop van onze woning. Deze beoordeling kopieer ik hier onde: "De eerste kennismaking met Jan-Willem was fijn. Jan-Willem kwam betrouwbaar over, legde alles op duidelijke en rustige wijze uit, kwam over als een echte vakman. Ons eerste gevoel was gelijk vertrouwd en de keus was snel gemaakt. Het kantoor was voor mijn gevoel 24/7 bereikbaar en het contact via de WhatsApp verliep vlekkeloos. Geen vraag was te veel en kregen snel antwoord. Iedereen op het kantoor was vriendelijk en servicegericht. Op kantoor duidelijk uitleg gekregen mbt de inhoud van de koopovereenkomst. Netjes en stap voor stap werd ons alles uitgelegd. Ook gebruik gemaakt als aankoopmakelaar. Ook mbt de aankoop werden wij volledig bijgestaan. Meerdere makelaars gezien en gesproken, maar Jan-Willem is in onze ogen toch echt één van de beste. Hij stelt de juiste vragen over de woning en is ook op positieve wijze kritisch. Als Jan-Willem ergens geen goed gevoel bij heeft dan laat hij dit ook weten. Door de ervaring hebben wij iom Van Der Wiel een bieding gedaan en dit bod werd direct geaccepteerd. Ons idee is dat bij Van Der Wiel net dat extra stapje voor de klant word gezet. Tevens ontvingen wij met kerst een persoonlijke kerstkaart. Dit werd erg gewaardeerd. Geen slecht woord over Van Der Wiel, het zijn allemaal toppers en bevelen hun werkzaamheden bij iedereen aan.

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
10
/10
Deskundigheid 10
Kwaliteit 10
Communicatie 10
Dhr. Jaap Twigt,

Beoordeling:

Het hele aankoopproces van A tot Z keurig geholpen. Onze vragen werden door Eline altijd binnen het uur beantwoord! Jan Willem en team: Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. We zullen jullie overal aanbevelen!

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
9
/10
Deskundigheid 9
Lokale marktkennis 9
Prijs / kwaliteit 9
Service en begeleiding 9
Mevr. Miranda,

Beoordeling:

Fijn gemoedelijk makelaars kantoor! Heb een erg prettig contact met André gehad zowel aankoop als verkoop. Kan deze makelaar bij iedereen aanraden 👍⭐️

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:
 

Reactie van Van der Wiel Makelaardij:

Goedendag mevrouw Peters, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het contact prettig is verlopen voor de verkoop en aankoop van de nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Team Van der Wiel Makelaardij
10
/10
Deskundigheid 10
Kwaliteit 10
Communicatie 10
A 3,

Beoordeling:

betrouwbaar !

Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Bron:

Adres: Bredenoord 2, 3079 JE Rotterdam

E-mail: info@wielmak.nl Website: Bezoek de website
Telefoon: 010-4978441
KvK: 66342317

Over MTMO
MTMO is eind 2013 opgericht in Rotterdam. MTMO wordt ingezet door vele bedrijven om hun bedrijf beter in beeld te brengen. Wij maken een pagina zoals waar u nu op zit. Wij ondersteunen uw ‘’verhaal’’ met een bedrijfsvideo, reviewvideo’s en geschreven reviews.
Toepassingen
Van der Wiel Makelaardij heeft ervoor gekozen om u als klant meer te laten zien van het bedrijf. Heeft u al een offerte ontvangen? Zo ja, dan heeft u gezien dat MTMO ook promotie materiaal meelevert. Uw (potentiële) klanten zien uw referenties op meerdere plekken terugkomen.
Gratis Demo
MTMO geeft u gratis een demo account, welke u 14 dagen kunt gebruiken. Na deze periode stopt uw account automatisch!

Vraag hier een gratis demo aan